Manifestació Internacionalista

cartell manif intern

Manifest Manifestació Internacionalista.

El panorama actual tant a escala  internacional com local és desolador. Centenars de milers de refugiades que fugen de zones que s’han tornat inhabitables, ja sigui per causes polítiques, militars, ecològiques i/o econòmiques. Països que estan duent a terme processos de neteja ètnica o que oprimeixen de forma salvatge a les seves poblacions amb la complicitat d’Occident.  Una economia globalitzada, centrada en els beneficis, en l’explotació i en la destrucció del medi ambient. Guerres per tot arreu, finançades pels interessos imperialistes i per les multinacionals que aprofiten per saquejar els recursos naturals i culturals, apropiant-se dels territoris dels pobles originaris.. I la situació a Occident no és gaire millor, les poblacions acomodades dels països que podríem anomenar “zona de vianants del capitalisme”, cada cop es veuen més abocades a la misèria omplint les seves presons amb pobresa i dissidència.. I no podem oblidar els milers de milions de dones que pateixen sota les conseqüències d’un patriarcat global que se suma a la resta d’opressions.
Per tot arreu hem creat grups i organitzacions que reaccionem davant d’aquestes injustícies, no acceptem la realitat tal i com és i estem disposades a moure’ns i a lluitar per transformar-la. També som conscients que totes aquestes lluites en realitat són una de sola. La causa de totes aquestes desgràcies és la mateixa: un sistema capitalista, patriarcal i autoritari que està duent el món i les nostres vides, al límit de la supervivència, amb l’únic objectiu de garantir el poder i benestar d’una minoria.
Davant d’això manifestem que la millor forma de solidaritat amb la resta doprimides i resistents del món, és dur a terme un canvi estructural allà a on vivim, reconeixent la necessitat d‘aprofundir els llaços entre les resistències que apareixen a tot arreu.

Si lopressió és internacional,
que també ho sigui la resistència.

 

Organitzacions convocants:

Azadi, Plataforma en Solidaritat amb el Poble Kurd

Adherentes a la sexta Barcelona

Comitè Solidaritat amb Leonard Peltier Barcelona

La recol·lectiva

Ítaca

Comité de Suport al Kurdistan de Granollers i comarca

CGT Barcelona

-Assemblea Llibertària  UB-Raval

-CNT Catalunya

-LAICA (Libera Associazione Italo Catalana Antifascista)

-Grup Drets i Llibertats de la TUP
-Endavant Barcelonès
-Associació Cafè Rebeldia

Convidem a totes les organitzacions i col·lectius internacionalistes i solidaris a sumar-se a la convocatòria. Per a fer-ho cal enviar un correu a azadi.plataforma(arroba)gmail.com

Les organitzacions i col·lectius dedicats a causes internacionalistes podran llegir un manifest al llarg de la manifestació.

 

Anuncios

2 respuestas a “Manifestació Internacionalista

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s